VICE GOLF SHINE TOWEL ORIGIN OF GOLF slider 1 mobile
VICE GOLF SHINE TOWEL ORIGIN OF GOLF slider 2 mobile
VICE GOLF SHINE TOWEL ORIGIN OF GOLF slider 3 mobile
VICE GOLF SHINE TOWEL ORIGIN OF GOLF slider 4 mobile
  • "VICE does something different!"

  • "The brand that brings golf into a stylish new era!"

  • "Vice Golf: Bringing a cheaper alternative to the golf ball game"

  • "One of our favorite things!"

VICE GOLF SHINE TOWEL ORIGIN OF GOLF body 1

ORIGIN OF GOLF

A TRIBUTE TO THE HOME OF THE GOLF

De laatste major van het jaar brengt een diepgaande geschiedenis met zich mee, die wij eren met onze limited edition ORIGIN OF GOLF: een golfhanddoek die de traditie van golf op klassieke wijze aan beide zijden uitvoert: Het grootschalige Schotse kruis op de voorkant en het all-over tartan patroon op de achterkant voeren u mee naar Schotse golfgebieden en herinneren u aan de golftraditie van eeuwen geleden. De editie wordt afgerond met een rode lus die doet denken aan de Challenge Belt, een prijs die aan de winnaar van het toernooi wordt gegeven naast de eigenlijke trofee. Een uitzonderlijke microvezel handdoek en collector's item tegelijk. Strikt gelimiteerd!

VICE GOLF SHINE TOWEL ORIGIN OF GOLF body 2

VICE SHINE MICROFIBER TOWEL

FUNCTIONALITEIT ONTMOET STIJL

Het microvezelmateriaal is licht, absorberend en sneldrogend - terwijl het de groeven van de golfclubs betrouwbaar reinigt. Naast de functionaliteit is het traditionele Schotse ruitpatroon een absoluut designhoogtepunt en een must-have voor elke golftas.

VICE GOLF SHINE TOWEL ORIGIN OF GOLF body 3

VICE FLEX USE

NAT, DROOG OF BEIDE

De Vice ORIGIN OF GOLF microvezel handdoek, met zijn grote oppervlakte, stelt de golfer in staat om een deel van de handdoek nat en het andere deel droog te gebruiken. Daarbij hebben we ervoor gezorgd dat de Vice SHINE handdoek niet in het vuil hangt wanneer hij aan de tas is bevestigd.

Mer från VICE

IMPORTANT

Back to top
We accept
Shipped with